4. AKG Y600NC on-ear wireless fejhallgató, Fekete

AKG-Y600NC-BK
Nettó ár:55 110 Ft
Bruttó ár:69 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
A legjobb osztályú aktív zajcsökkentő technológia

Az aktív zajcsökkentés az utazáshoz finomítva a kiváló anyagokkal - memóriahabbal és protein bőrrel - a környezeti zaj csökkentése és a tökéletes, csendes zóna létrehozása érdekében.

Veszteség nélküli vezeték nélküli audiolejátszás az aptX-vel

Vezeték nélküli hozzáférést biztosít a Bluetooth-on keresztül, élvezze a kiváló minőségű hangtovábbítást streaming közben, az aptX és az AAC technológiának köszönhetően, amely fokozza a média vezeték nélküli hangteljesítményét. Bejövő hívása van? Fogadja egyetlen gombnyomással.

AKG referencia hangminőség

Be- és kikapcsolható díjnyertes AKG Signature hangot biztosítja, mely közép- és mély hangokban gazdag.

15 óra akkumulátor élettartam

15 órás lejátszást érhet el mind a Bluetooth, mind az aktív zajszűrés bekapcsolt állapotában, és akár 30 órányi lejátszást csak az ANC bekapcsolt állapotában lehet. Valójában végtelenül passzív módban is használhatja őket, mivel ezek a fejhallgatók még kikapcsolt állapotban is jól hangzik.

Laposra összecsukható, kompakt, teljesen szállítható csomagolásban

Laposra összecsukható N60NC vezeték nélküli fejhallgató könnyen illeszkedik mind a kézipoggyászba, mind a zsebébe, készen áll bármilyen hosszú és rövid utazásra. Az olyan átgondolt kiegészítők, mint az univerzális mikrofon / távirányító, a kusza-mentes szövetkábel, a légitársasági adapter és a hordtáska, egyszerűen a kényelmesebbé teszik ezeket a fejhallgatókat.
Kompatibilitás Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES