Sony ZX330 BT fejhallgató,sérült csom.,használt,sérült termék

SONY-MDR-ZX330-S-C
Nettó ár:11 803 Ft
Bruttó ár:14 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Vezeték nélküli streaming Bluetooth®-adatátvitellel

Vezeték nélküli módon átviheti kedvenc zeneszámait Bluetooth® kapcsolat segítségével. Párosítsa okostelefonját vagy táblagépét a Bluetooth® kapcsolattal rendelkező fejhallgatóval, így a készülékről hallgathatja zenéit, illetve beállíthatja a lejátszási listákat és a hangerőt.

 

NFC egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatási lehetőséghez

Near Field Communication (NFC, rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiával a bonyolult beállítási műveletek kora már a múlté. A gyors, zökkenőmentes csatlakoztatáshoz egyszerűen csak érintse hozzá a kiválasztott NFC-kompatibilis eszközöket a készülék N-jeléhez, ezután indítsa el a tartalom Bluetooth®-os átvitelét. Nincs NFC-funkció? Nem gond! ABluetooth®-os funkcióhoz a készülék beállítási menüjén keresztül manuálisan is csatlakozhat.

 

A 30 mm-es membránokkal mindent hallhat

A dinamikus hangzású, kompakt és könnyű kialakítású egységek 30 mm-es dóm membránjainak köszönhetően minden részletet tisztán hallhat.

 

Gyorstöltés USB-n keresztül

Mire várjon, ha már hallgathatná is, amit szeretne? Csatlakoztassa a Sony MDRZX330BT.CE7 fejhallgatót a mellékelt USB-kábelen keresztül, és indulhat az akár tíz órás zenelejátszás, egy alig egy órás töltést követően. A Sony MDRZX330BT.CE7  fejhallgató akár négy óra alatt is teljesen feltölthető, így nincs mire várakoznia.

 

Az elforgatható kialakítás rendkívül praktikus az utazáshoz

Ezt a Sony MDRZX330BT.CE7  fejhallgatót nyugodtan magával viheti bárhová. Az elforgatható kialakítás egyszerű tárolást tesz lehetővé utazás alatt, vagy, amikor nem használja. A hangsugárzók elforgathatók, így a laposra összecsukott fejhallgatót könnyen becsúsztathatja a táskájába vagy éppen a bőröndjébe.

 

Hosszabb hallgatási idő – 30 órás, vezeték nélküli zenelejátszás

Zenelejátszás egész nap – megszakítás nélkül. Egy beépített lítium-ion akkumulátor közel harminc órás használatot lehetővé tevő teljesítményt biztosít (zenei beállításaitól függően), és USB-porton keresztül újratölthető. 

 

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES