Samsung Level On Wireless Pro fejhallgató,Arany

OSAM-EO-PN920CFEG
Nettó ár:62 984 Ft
Bruttó ár:79 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Páratlan UHQ hangzás
Tapasztald meg a superb UHQ audio hangzást, amely még a CD hangminőséget is felülmúlja. Az UHQ-BT kodek technológiának köszönhetően a Level On Wireless Pro gazdagabb és kiegyensúlyozottabb hangzásvilágot teremt zenehallgatás közben.

Stúdió hangzás
A Level On Wireless Pro nem csak kiváló stúdió hangzást biztosít zenehallgatás közben, hanem az Aktív Zajszűrő funkció (ANC) és a 4 beépített mikrofon lehetővé teszi a körülötted megszólaló hangok pontos feltérképezését.

Könnyed kezelés
A Samsung Level On Wireless Pro vezeték nélküli fejhallgató segítségével rengeteg hasznos funckiót használhatsz a mindennapokban; Talk-In-Mode, hangbeállítások, lejátszás, szüneteltetés vagy számváltás – mindezt anélkül, hogy meg kellene érintened a párosított eszközt.

Oszd meg kedvenc zenéidet!
A Level On Wireless Pro fejhallgató lehetővé teszi, hogy zenét hallgass egy másik, vezeték nélküli Level On készüléket használóval. Oszd meg barátaiddal a Sound With Me funkció segítségével kedvenc dallamaid! * A Level On Wireless, Level On Wireless Pro, stb. készülékekkel kompatibilis.

Hang- és beszéd alapú funkció
Muszáj csekkolnod, hogy mi zajlik körülötted a világban? Használd a Talk-in Mode funkciót és aktiváld a hangbemenetet a fejhallgató mikrofonjaiból.

További információ: 
http://www.samsung.com/hu/consumer/mobile-devices/accessories/audio/EO-PN920CFEGWW

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES