Samsung premium wireless fejhallgató,Fekete,sérült termék

OSAM-EO-AG900BBEG-C
Nettó ár:62 913 Ft
Bruttó ár:79 900 Ft
Készleten:
Általános adatok
Organikus hangzás
A Samsung Level-Over fejhallgató 50 mm-es meghajtó egységet és kiváló minőségű neodímium mágneseket használ a mély, erős és valósághű hangzásért. A Samsung SoundAlive hangszínszabályzóval a felhasználó testre szabhatja a streaming szolgáltatások és más média források hangeffektusait.

Ergonomikus dizájn a kényelmes viselésért
A Level-Over fejhallgató jellemzője az ergonomikus kialakítás és a karcsú, minimalista dizájn. A puha és rugalmas poliuretán párnázás biztosítja a kiváló kényelmet még hosszabb ideig tartó viselés esetén is.

Intuitív érintő vezérlés 
A fejhallgató intelligens érintőképernyős vezérlésével a felhasználók könnyen megadhatják a beállításokat, mint például a hangerőszabályzást, előre / hátra tekerést, lejátszás / szünet, hívásfogadásat és az S-Voices-t.

NFC csatlakoztatás
Az NFC párosítás funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy okostelefont csatlakoztassanak a fejhallgatójukhoz.

Aktív zajcsökkentés 
Az optimalizált EQ áramkör segítségével a fejhallgató megszünteti a külső zajokat, miközben megőrzi az eredeti hangzást.

Hangerő ellenőrzés
A halláskárosodás elkerülése érdekében a felhasználók figyelmeztetést kapnak, ha hosszabb ideig ki vannak téve hangos hanghatásoknak.

Tiszta hívás és üzenet jelzés
Még ha zajos környezetben is telefonál, a hangok akkor is tisztán és érthetően hallhatóak. Még zenehallgatás közben az üzenet figyelmeztetések és az ütemezési emlékeztetők esetében is.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
- Típus: Over-Ear fejhallgató
- Impedance: 41 ohms
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES