Huawei Watch okosóra,sérült csom,használt termék

HUA-WATCH-S-B
Nettó ár:125 976 Ft
Bruttó ár:159 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Az Android Wear platformon futó okosóra csatlakozik az elérhető hálózathoz, azonnali értesítéseket kapunk hívásinkról, SMS-einkről, továbbá az instant üzenetek és emailek érkezéséről is. Az okosóra Bluetooth segítségével vezeték nélkül kapcsolódik a fülhallgatóhoz és az offline zenehallgatást is támogatja. A zenelejátszás hangutasítással is elindítható, illetve az útvonalkeresés és navigáció is ugyanígy működtethető. A Huawei Watch-ot „telefonkereső” funkcióval érkezik, ennek segítségével könnyedén megtalálhatjuk az elkeveredett okostelefonunkat.

A Google Android Wear legfrissebb verziójának köszönhetően mind az Android, mind az iOS mobilok is csatlakoztathatóak a Huawei Watch-hoz.

DESIGN, MEGJELENÉS

A Huawei Watch óralapja a klasszikus karóráknak megfelelően 42mm-es átmérőjű, koronája a két órát jelző pozíciónál helyezkedik el. Az óralap kerete többféle változatban és anyagban elérhető: rózsaarany, rozsdamentes acél és fekete verziókban. Ezen felül különböző számlap-megoldások közül választhatunk: klasszikus, luxus, üzleti, nőies, modern és egyszerű, letisztult dizájnt is. A Huawei Watch-hoz több óraszíj választható fémszíj, rózsaarany és fekete árnyalatban, valamint klasszikus fém színben, ezen kívül pedig barna vagy fekete színű bőrszíj is elérhető. A készülék eredeti szíja ugyanakkor könnyen lecserélhető bármilyen egyedi, 18 mm-es szélességű szíjra.

A Huawei Watch kerek érintésérzékeny AMOLED kijelzője 1,4” átmérőjű, 400×400 pixel felbontású, 286 ppi pixelsűrűséggel és 10.000:1 kontrasztaránnyal. A vízálló képernyőt a svájci óraművesek által előszeretettel használt karcálló zafír kristály lencse védi és hidegen kovácsolt acélkeret veszi körül.

SPORT, FITNESS TRACKER FUNKCIÓK

Az okosórát 6 tengelyes mozgásérzékelővel és beépített pulzusszám mérővel szerelte fel a gyártó. A Huawei Watch pulzusszám mérője (PPG szenzor) enyhén kidudorodik a készülékből, hogy jobban érintkezzen a felhasználó bőrével, és pontosabb mérést biztosítson. A 6 tengelyes mozgásérzékelőt giroszkóppal és gyorsulásmérővel is ellátta a Huawei, ennek segítségével bárhol és bármikor nyomon követhetjük aktivitásainkat, megkülönböztetve az egyes mozgásfajtákat, például sétálást, futást vagy mászást.

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES